21.01.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Державний центр зайнятості запускає сучасний освітній портал для безробітних

Державний центр зайнятості запускає сучасний освітній портал для безробітних

Більше можливостей для непрацюючих. У державній службі зайнятості стартує новий проєкт для успішного працевлаштування осіб, які не мають місця праці – освітній портал. Як стверджують фахівці центру зайнятості, новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові занння та пройти професійне навчання. Ще одна важлива мета нововведення - реалізувати найважливіше для служби зайнятості завдання – знайти гідне місце праці непрацюючим особам та підібрати кваліфікований персонал роботодавцям, які шукають робочі кадри.

Як інформує сайт ТМР, посилаючись на директора Державного центру зайнятості Ольгу Макогон, новий сервіс дозволить:

– розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці;

– отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу;

– навчитися складати резюме сучасного формату;

– підготуватися до співбесіди з роботодавцем;

– обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

 

За посиланням http://skills.dcz.gov.ua/, що на сайті державного центру зайнятості, будуть впроваджувати нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуть вебінари та дистанційне навчання безробітних осіб, щоб у якнайшвидший час посприяти їхньому працевлаштуванню. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті. Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості.

За більш детальною інформацією слід звертатися до Державного центру зайнятості(044) 289-40-79, або до центрів зайнятості у Ваших містах.

 

Ірина Романова

 

Фото із сайту ТМР

Социальные комментарии Cackle