28.08.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Данилко Грицик з Борислава потребує повторного курсу лікування у Словаччині! Дитина чекає на нашу підтримку

Данилко Грицик з Борислава потребує повторного курсу лікування у Словаччині! Дитина чекає на нашу підтримку

Данилко Грицик із Борислава з перших днів свого народження бореться за одужання та повноцінне життя. Хлопчик з’явився на світ передчасно - на 36 тижні вагітності з вагою 2600 г, зростом 49 см. Та найгіршим було те, що в дитини діагностували букет хворіб: гіпоксично-ішемічне ураження центральної нервової системи, мікроцефалію, спастичний тетрапарез. Тому дитина росте та розвивається із затримкою фізичного та психомоторного розвитку.

Минулої весни Данилко пройшов лікування та реабілітацію у Словаччині, що дало гарний результат – він добре зміцнів, почав сідати, ставати, набрав у вазі, величезний крок вперед відбувся в розумовому розвитку хлопчика, відтак він сказав своє перше слово: «Мама».

За інформацією рідних, у Словаччині знову чекають Данилка на другий курс лікування. Та забезпечити його хлопчикові рідні не в силах – бракує коштів. Мама Данилка через соціальні мережі звертається до усіх небайдужих та просить підтримати їх у складний період життя і відправити сина на лікування.

-Перед страшною хворобою усі рівні. Але коли бачиш страждання своєї дитини, серце щемить від болю. Хіба можна не допомогти діткам, які за свої такі короткі роки життя вже пізнали стільки болю і мук? Звичайно ж ні! Ми звертаємося до кожного, хто побачить це повідомлення!

Будь-ласка, не проходьте повз дитячий біль і сльози нашого Данилка. Друзі, будьте милосердні, підтримайте нас і нехай Ваші добрі справи повернуться до Вас у стократному розмірі», - написала на Фейсбук сторінці мати Данилка Марта Грицик. 

Перерахувати кошти на лікування Данилка можна на рахунок:

грицик.jpg

Не будьмо байдужими до чужого горя, допоможімо спільно Данилкові стати на ноги та повноцінно радіти життю!

Наталя Зелена


Социальные комментарии Cackle