04.05.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Дали час до вівторка: ринок у Бориславі має виправити зафіксовані порушення

Дали час до вівторка: ринок у Бориславі має виправити зафіксовані порушення

У Бориславі 2 травня рішенням комісії ТЕБ і НС було відновлено роботу продуктового ринку. Проте, як повідомив на своїй ФБ-сторінці мер міста нафтовиків Ігор Яворський - на ринку зафіксували порушення.

- За результатами перевірки Держпродспоживслужби встановлено порушення вимог дотримання протиепідемічних заходів на території ринку. Директору МКП "Ринок" дано термін до вівторка на їх усунення, - наголосив пан Яворський.

Тиждень тому продуктовий ринок запрацював і в Дрогобичі. Там його відкрили 27 квітня. Основна умова відновлення роботи ринку у Дрогобичі – відсутність стихійної торгівлі на прилеглих до нього територіях. За дотриманням цієї вимоги має стежити адміністрація КП «Дрогобицький ринок». Діяльність ринку у Дрогобичі виглядає так: на продуктовому базарі відкрито лиш одні вхідні ворота, щоб контролювати потік покупців, які заходять на територію ринку. На вході усім особам безконтактними термометрами вимірюють температуру тіла. Відтак стежать, щоб одночасно на території ринку не було більше 35 покупців. Торговців ринку зобов’язано дотримуватися норм безпеки: масковий режим для продавців та одноразові рукавички на руках, захисні екрани.

Що стосується курортного Трускавця – то роботу продуктового ринку тут ще не відновлювали. Це питання має розглянути міська комісія ТЕБ та НС. Виглядає на те, що з рішенням місцеві посадовці поспішати не хочуть і чекають завершення карантину.

Додамо, з 1 травня на Львівщині запрацював 21 агропродовольчий ринок: 16 у Львові та 5 в районах області.

Ірина Романова


Социальные комментарии Cackle