03.02.2021 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Через трагедію, яка сталася у червні 2018 року, засудили чотирьох працівників РЕМ у Дрогобичі

Через трагедію, яка сталася у червні 2018 року, засудили чотирьох працівників РЕМ у Дрогобичі

Дрогобицький міськрайонний суд 29 січня цього року виніс вирок чотирьом працівникам Дрогобицького РЕМ, причетним до смерті 10-річного хлопчика. Трагедія сталася ще у червні 2018 року, коли дитину вдарило струмом через пошкоджений електричний кабель. Про це інформує Zaxid.net.

Трагічний випадок стався 13 червня 2018 року поблизу дитсадка в Дрогобичі. Того дня під час спроби перейти річку Серет кладкою у вигляді металевої труби 10-річний хлопчик послизнувся та наштовхнувся на пошкоджений електричний кабель. Дитину смертельно вдарило струмом.

Під час слідства було встановлено, що працівники Дорогобицького РЕМ «Львівобленерго» залишили відкритим джерело струму, що і призвело до загибелі хлопчика.

За фактом порушення правил безпеки було відкрите кримінальне провадження. На лаві підсудних опинилися 60-річний і 45-річний електромонтери оперативно-виїзної бригади, 43-річний майстер виробничої дільниці та 53-річний головний інженер Дрогобицького РЕМ.

Суд підтримав позицію прокурорів та призначив кожному обвинуваченому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади чи займатися відповідною діяльністю на три роки.


https://zaxid.net/news/

Социальные комментарии Cackle