19.10.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Будівництво об’їзної дороги до Трускавця ведеться швидкими темпами

Будівництво об’їзної дороги до Трускавця ведеться швидкими темпами

Новий автошлях будується від перехрестя між селами Модричі та Солець і закінчується на виїзді з Трускавця в напрямку міста Борислав. 

Проєкт передбачає будівництво двох кільцевих розв’язок на в’їзді та виїзді з нової ділянки автошляху. До виконання робіт задіяно понад 50 працівників та 30 одиниць техніки, - повідомила в «Автомагістраль-Південь».

Після завершення археологічних досліджень, бригади фірми-виконавця активно проводять підготовчі та земляні роботи, зокрема вже закінчили зняття рослинного ґрунту та розчищення ділянки будівництва від кущів та чагарника.

На відрізках, де є загроза провалів, виконані роботи зі стабілізації ґрунту, а саме влаштування текстильної обойми з геосинтетичних матеріалів в основі земляного полотна. До кінця поточного року планується завершити майже весь комплекс земляних робіт та нижні шари дорожньої основи, йдеться у повідомленні.
 
Загалом проєктом передбачено влаштування 20 см дренуючого шару піску і двох шарів основи з щебенево-піщаної суміші: нижній шар завтовшки 21 см та верхній, укріплений цементом - 19 см. 

Фінішний етап – два шари асфальтобетону: нижній крупнозернистий товщиною 10 см та щебенево-мастиковий завтовшки 20 см.

Нагадаємо, нову об’їзну дорогу до Трускавця протяжністю 3,8 км , яка з’єднає місто-курорт із Дрогобичем, будує компанія «Автомагістраль-Південь» за 224,8 млн грн. Фірма стала переможцем тендеру на офіційному майданчику закупівель.

д1.jpg

д2.jpg

д4.jpg

д3.jpg

д5.jpg

д6.jpg

Социальные комментарии Cackle