27.06.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Адвокат звернувся до НАБУ, звинувативши Садового в підкупі виборців

Адвокат звернувся до НАБУ, звинувативши Садового в підкупі виборців

Адвокат Олексій Шевчук подав заяву в Національне антикорупційне бюро України з вимогою порушити справу про підкуп виборців проти лідера «Самопомочі», міського голови Львова Андрія Садового.

Про це повідомляю Страна.ua.

Шевчук вимагає прийняти заяву про правопорушення Садового за четвертим пунктом статті 160 (підкуп виборця). Як доказ адвокат наводить рекламу групі «Прихильники Самопомочі» у Facebook.

«Бійцям АТО і ООС у Львові виплачують по 100 тисяч гривень допомоги. Це той випадок, коли міська влада на чолі з мером Андрієм Садовим піклується про городян. Тепер Андрій Садовий веде партію «Самопоміч» у Верховну Раду, щоб так зробити по всій Україні», – йдеться в пості, ілюстрацією до якого служить фото, на якому мер Львова тисне руку людині у формі кольору хакі.

За словами Шевчука, власне, коштів на це в міському бюджеті не передбачено. Також адвокат стверджує, що виборче надання бійцям АТО і ООС грошової допомоги, формує у виборця моральне зобов'язання проголосувати саме за партію «Самопоміч» навіть за відсутності контролю за таємним голосуванням, тому це є перешкоджанням формуванню та вільному виявленню волі виборця.

1104673980.jpg

1791016050.jpg

874469639.jpg

627744594.jpg


Назад Джерело: Leopolis
Социальные комментарии Cackle