21.02.2020 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобицькій міськраді спростували інформацію про купівлю службового авто для міського голови

У Дрогобицькій міськраді спростували інформацію про купівлю службового авто для міського голови

Мер Дрогобича Тарас Кучма їздить на орендованому "Lexus" всього за 300 гривень на місяць.

Про це повідомляє  пресслужба Дрогобицької міської ради. 

- Автомобіль, про який активно пишуть так звані активісти, знаходиться в оренді виконкому ДМР і не є власністю міського голови. У соціальних мережах окремими особами, які позиціонують себе як активісти, або ж представники громади, активно поширюються дописи про купівлю міським головою нового автомобіля марки «Lexus». З метою спростування дезінформації, яку поширюють так звані активісти, повідомляємо, що виконавчий комітет Дрогобицької міської ради орендував автомобіль марки «Lexus» терміном на 1 рік з 5 лютого 2020 року по 4 лютого 2021 року», – йдеться у повідомленні на офіційному сайті Дрогобицької ради. 

Як пояснюють у міській раді, такі дії зумовлені тим, що термін оренди попереднього автомобіля марки «Volkswagen» завершився, а орендодавець відмовився продовжувати оренду. 

- Автомобіль марки «Lexus» було орендовано в терміновому порядку з метою необхідності виконання службових обов’язків, оскільки на придбання нового кошти у бюджеті міста відсутні.

Згідно з договором, розмір орендної плати становить 300 гривень в місяць за мінусом суми ПДФО та військового збору, – йдеться у повідомленні.

Социальные комментарии Cackle