15.07.2019 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

Андріана дала концерт у Дрогобичі на підтримку «Української стратегії Гройсмана»

Андріана дала концерт у Дрогобичі на підтримку «Української стратегії Гройсмана»

Понад півтисячі мешканців Дрогобича та околиць, попри дощову погоду,  завітали суботнім вечором на концерт поп-співачки Андріани. Львівська "зірка" завітала сюди в рамках туру на підтримку партії "Українська стратегія Гройсмана". 

Сама виконавиця наголосила, що її вояж має два основні завдання. Перше –тішити людей українською піснею, а друге – підтримати ті системні зміни, які розпочалися в державі. Зокрема Андріана виділила позитивні наслідки україномовних квот на радіо та телебаченні: "Я дякую Володимиру Гройсману за те, що він відчинив двері перед артистами та особисто переді мною. Я довгий час співаю, але те, що я співала рідною мовою, часто ставало на перешкоді в розвитку кар’єри. Натомість сьогодні українським артистам стало набагато краще, бо українська мова стала модною. Тому потрібно подякувати людям за те, що вони роблять для нас, для нашої культури та мови".

IMG_20190715_132525.jpg

Публіка, яка відвідала виступ Андріани була різноманітною: багато молоді, подружні пари з дітьми, старшому поколінню сучасні україномовні пісні також припали до вподоби. Репертуар, як виявилося, добре знайомий мешканцям Дрогобича. Під запальні мотиви публіка часто йшла в танок, під час повільних пісень влаштовувала імпровізовані флешмоби з запалюванням ліхтариків. Особливо емоційним видався момент, коли зі сцени лунала пісня про героїв, які на Сході захищають Україну від ворогів, чимало людей плакали.

Володимир приїхав на концерт із Трускавця і залишився дуже задоволеним. Йому імпонують як творчість, так і політичні вподобання Андріани. "Уряд Гройсмана очолив країну в нелегкий час – йдеться і про військові дії на Сході, і про нестабільну економічну ситуацію", - каже глядач, - "Але він упорався, тому гадаю, потрібно дати команді Гройсмана можливість продовжити те, що він розпочав. Крім того, мені дуже подобається те, що "Українська стратегія Гройсмана" орієнтується, як європейська партія, на середній клас і займається його формуванням в нашій країні".

І як би довго не втримували глядачі співачку своїми оваціями, концерт таки добіг свого кінця. З Дрогобича Андріана вирушила до Яворові, Сокаля, Турки та Самбора. Завершиться тур 19-го липня в Червонограді.

 Петро ГОДИНЯК

Социальные комментарии Cackle