20.06.2018 Борислав Розмір шрифту: [+] [-]

У Бориславі закупляють обладнання для нової школи на 1,2 млн грн

У Бориславі закупляють обладнання для нової школи на 1,2 млн грн

У Бориславі для перших класів, які з вересня розпочнуть навчання в новій українській школі, здійснено замовлення на придбання обладнання на загальну суму 1,212 млн грн.

Про це повідомила під час наради у Бориславській міській раді начальник відділу освіти Елла Качмарик.

За її словами, відділом освіти Бориславської міської ради було здійснено замовлення на закупівлю обладнання навчальних кабінетів та засобів навчання для перших класів: сучасних меблів на суму 669,1 тис. грн, комп’ютерного мультимедійного обладнання на суму 255,9 тис. грн та дидактичних матеріалів для учнів на суму 287,5 тис. грн.

У Бориславі 470 учнів перших класів розпочнуть навчання в новій українській школі, особливістю якої є створення сучасного освітнього середовища, в якому буде комфортно, приємно і цікаво навчатись. Новий підхід вимагає і відповідної матеріально-технічної бази, якою уже почали забезпечувати навчальні заклади міста, зазначила начальник відділу освіти.

Загалом, нова українська школа – це новий зміст освіти, методика навчання якого даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосувати їх у житті, сприятиме вільному творчому розвитку особистості дитини та даватиме їм наснагу і впевненість для власної реалізації. 

Назад Джерело: Zik
Социальные комментарии Cackle