25.05.2018 Борислав Розмір шрифту: [+] [-]

У Бориславі хочуть рекультивувати та закрити сміттєзвалище

У Бориславі хочуть рекультивувати та закрити сміттєзвалище

У Бориславі обговорили перспективи рекультивація і закриття діючого міського сміттєзвалища.

З цього приводу у залі засідань виконавчого комітету Бориславської міської ради відбулася нарада під керівництвом міського голови Ігоря Яворського, на яку були запрошені депутати міської ради, керівник компанії, яка орендує полігон ТПВ, Олександр Василянський, а також голова квартального комітету «Губичі» Тарас Багрій.

Олександр Василянський запропонував на розгляд присутніх свою концепцію щодо рекультивації та переоблаштування сміттєзвалища, яка викликала активне обговорення.

По підсумках наради було прийнято рішення про утворення окремої робочої групи із представників депутатського корпусу, квартального комітету, громадськості та працівників виконавчого комітету міської ради, яка має ретельно проаналізувати представлену концепцію та подати свої пропозиції по ній чи запропонувати альтернативу.

Нагадаємо, мешканці міста, а особливо мікрорайону Губичі, висловили свою позицію стосовно шкідливого впливу полігону для захоронення твердих побутових відходів, що знаходиться на вулиці Братів Лисиків, на екологію та стан їхнього здоров’я. Внаслідок цього було прийнято рішення сесії про заборону прийому ТПВ на полігон з інших населених пунктів, окрім Борислава та Східниці.  

Социальные комментарии Cackle