18.03.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Заступник трускавецького мера купив авто вартістю понад 600 тис. гривень

Заступник трускавецького мера купив авто вартістю понад 600 тис. гривень

У лютому цього року посадовець міської ради Трускавця Олексій Балицький оприлюднив у Єдиному реєстрі декларацій повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. Йдеться про купівлю автомобіля Kia Sportage 2017 року випуску вартістю 618, 8 тис. гривень. Виглядає на те, що Олексій Балицький надає перевагу саме цій моделі легковика, бо у 2012 році він придбав аналогічну іномарку. Окрім того чиновник має у власності Daewoo Lanos 2004 року випуску - про це він повідомив у декларації про доходи за 2014 рік. Тоді Олексій Балицький перебував на посаді директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, був депутатом Львівської обласної ради від ВО «Свобода». Вдруге пройшов до облради від цієї ж політичної сили.

У 2014 році Олексій Балицький задекларував 38 182 грн. загального доходу, який склала заробітна плата. Із нерухомого майна у декларації обласного депутата – квартира площею 68 кв. м. Вкладів у банках у Балицького не було, а ось із фінансових зобов’язань – 2 000  грн. за утримання майна.

Суми, вказані у декларації за 2015 рік, також доволі скромні: заступник трускавецького мера вказав на загальний річний дохід у розмірі 73 410 грн., видатки на утримання майна зросли до 2 450 гривень.

Мабуть, найуспішнішим в отриманні доходів для Олексія Балицького став 2016 рік. Докладніше про це буде відомо наприкінці квітня, коли чиновник заповнить е-декларацію. Проте уже сьогодні можна говорити про неабияке зростання статків заступника трускавецького мера, який виклав понад півмільйонна гривень за нове авто. Чи пов'язаний цей процес з освоєнням коштів бюджету розвитку Трускавця, надходження до якого минулоріч сягнули рекордної як для міста позначки – близько 50 млн. грн. - стверджувати не беремось. Втім, підприємство Олексія Балицького – ТзОВ «Резорт Груп», створене ним у 2012 році,  де директором після набуття паном Олексієм статусу держслужбовця, став однопартієць, депутат міськради Богдан Габшій, торік активізувало свою діяльність, отримуючи щедрі інвестиції з міського бюджету на виконання робіт у Трускавці.

Галина УЛИНЕЦЬ

foto-000.jpg

foto-002-1.jpgfoto-002-2.jpg

foto-003.jpg

_________________________________________________________________________

foto-006+.jpg

foto-004.jpg

Социальные комментарии Cackle