29.05.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці наркомани увірвалися у кабінет керівника лікарні, вимагаючи засобів для «ширки»

У Трускавці наркомани увірвалися у кабінет керівника лікарні, вимагаючи засобів для «ширки»

Про прикрий інцидент повідомив головний лікар трускавецького медичного закладу Ігор Стасик на апаратній нараді у мерії. Керівник установи розповів, що у п’ятницю, 25 травня, серед білого дня двоє молодиків увірвалися в лікарню в пошуках наркотичних речовин. Непрохані гості окупували його робочий кабінет і вели себе вкрай агресивно - погрожуючи ножами, вимагали, аби їм терміново вкололи дозу. У випадку відмови обіцяли «порішати усіх». Судячи з неадекватної поведінки чоловіків, вони потерпали від абстинентного синдрому. Про ломку, за словами медика, свідчили розширені зіниці та неймовірна дратівливість відвідувачів.

Як зазначив Ігор Стасик, за допомогою він звернувся до поліцейських. Однак ті, прибувши на виклик, не виявили підстав для втручання у ситуацію. Лише після телефонного дзвінка керівнику міського відділку поліції, правоохоронці таки відреагували на дії агресивних відвідувачів міської лікарні. Як з'ясувалося, це були відпочивальники з Маріуполя.

На думку Ігоря Стасика, цей випадок змусив задуматися про організацію охорони медичного закладу. Жодної гарантії, що непрохані гостІ, у тому числі й місцеві мешканці, вчергове не завітають до лікарні у пошуках наркотиків – немає. Міський голова Андрій Кульчинський порадив керівнику лікарні у цілях безпеки наклеїти на вхідних дверях закладу наліпки "Ведеться відеоспостереження".

Ольга КУЦ

Социальные комментарии Cackle