16.09.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Автовокзал у Трускавці купило підприємство корпорації АТБ

Автовокзал у Трускавці купило підприємство корпорації АТБ

Міський автовокзал у Трускавці, ймовірно, переобладнають під ще один «АТБ-маркет» - приміщення на вул. Дрогобицькій, 35 продали.

За даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно,договір купівлі-продажу зареєстрований 6 вересня, загальна площа будівлі 1155.3 кв. м. Новим власником 98% майна вказано ТзОВ «Ріал Інсейт», яке належить до корпорації АТБ. А 2% залишилося у попереднього власника приміщення - ТзОВ «Фаворит-Дизайн». За інформацією аналітичної системи Юконтрол, це товариство зареєстроване у Дрогобичі, його ділять бізнесмени Роман Фрайт, Олег Яремчук та Тарас Ільчишин. 

00.jpg

«Фаворит-Дизайн» придбало трускавецький автовокзал у 2006 році за 2,39 млн грн. У 2008 році підприємство уклало з Трускавецькою міською радою договір оренди на дві земельні ділянки, площею:0, 5902 га і 0,2326 га на вул. Дрогобицькій, 35. У грудні 2015 року відповідно до рішення сесії міськради термін оренди встановлено до 2030 року з правом пролонгації. Орендна плата нараховується у розмірі 3% до нормативної грошової оцінки земельних ділянок та становить 160 тис. грн. та 65 тис. грн. на рік. Цільове призначення земель - для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Зазначимо, що трускавецький автовокзал, який обслуговує понад 20 напрямків,  відповідає третьому рівню. Такий клас присвоїла об’єкту Державна служба України з безпеки на транспорті.Критерії, за якими визначають клас автостанції – це кількість автобусних платформ, квиткових кас, місць для сидіння пасажирів. Третьому класу відповідає найбільша кількість АС на Львівщині.

З неофіційних джерел відомо, що за приміщення автовокзалу у Трускавці корпорація АТБ заплатила близько 700 тисяч американських доларів.

Вл. інф.

Социальные комментарии Cackle