19.07.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Орест Саламаха – не належить Дрогобиччині,  він належить партії і її патронам

Орест Саламаха – не належить Дрогобиччині,  він належить партії і її патронам

Орест Саламаха публічно підписав Меморандум партії «Слуга народу». Одним з пунктів Меморандуму є: Добровільно скласти депутатські повноваження у разі порушення ключових принципів партії, положень цього Меморандуму, відмови від голосування за законопроекти, передбачені програмою партії, виходу з фракції та рішень фракції про виключення.

Це означає, якщо Орест Саламаха потрапить у Верховну Раду, –  розпоряджатись своїм голосом він не зможе. Його думка і позиція повинні цілком співпадати із позицією керівництва партії, інакше він зобов'язався добровільно скласти депутатський мандат.

Тобто висновок один – Орест Саламаха не слуга народу, він – слуга партії «Слуга народу».

Не важливо, що на зустрічах Саламаха розповідає про те, як вболіває за Дрогобиччину. Можливо він і сам не зрозумів, що підписав?  Орест Саламаха такий не один – таких слуг народу багато.

Цим Меморандумом партія Зеленського забезпечує собі підтримку всіх своїх депутатів на голосуваннях у Верховній Раді: або він голосує як каже партія, або він більше не депутат Верховної Ради. Тому важливо читати, що підписуєш і передбачати всі юридичні ризики, а не просто сподіватися на хвилі підтримки потрапити в парламент.

15-39-20-1.jpg
Социальные комментарии Cackle