17.08.2016 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобицькому районі хочуть створити Підбузьку об’єднану територіальну громаду

Учора, 16 серпня, перший заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Віталій Скоропад провів зустріч з очільниками смт. Підбуж, сіл Уріж, Смільна та Залокоть, які висловити свої думки та пропозиції стосовно процесу створення об’єднаної територіальної громади з центром в смт. Підбуж.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на сектор з питань інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.
 
Сільські голови висловлювалися негативно щодо змін в адміністративно-територіальному устрої, та разом з тим вважають, що при створенні об’єднаної територіальної громади з центром в смт. Підбуж, інтереси мешканців населених пунктів повинні бути враховані в першу чергу. Селищний голова Підбужа Марія Куцір переконана, що створення об’єднаної територіальної громади необхідне, і чим більше населених пунктів будуть до неї входити, тим самодостатнішою вона буде. Це дасть можливість розвинути в селищі інфраструктуру, зберегти лікарню, що необхідно не лише для Підбужа, але й для навколишніх сіл.
На зустрічі також йшлося про хід виконання мікропроектів, проблему «мінімізаторів», які не виплачують заробітну плату в розмірах, визначених чинним законодавством. 
Социальные комментарии Cackle