10.09.2018 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

Укрнафта розповіла про плани щодо збільшення видобутку

Укрнафта розповіла про плани щодо збільшення видобутку

Найбільший добувач нафти та газу в Україні компанія Укрнафта заявила про плани до кінця року провести 18 операцій потужного гідророзрив пластів, що дозволить значно збільшити видобуток нафти та газу. З початку 2018 року компанія провела 9 таких операцій. Про це повідомили у компанії.

В Укрнафті пояснили, що провели операції своїми силами. Компанія залучала власних фахівців і флот ГРП, включаючи три розривні агрегати, цементувальний агрегат та інше обладнання.

У першому півріччі Укрнафта провела ряд успішних операцій в Західному нафтогазовому регіоні. В кінці літа операції ПГРП почали проводити на родовищах Східного нафтогазового регіону.
Операції гідророзриву пластів проведені у червні-липні 2018 на свердловинах 110 Струтинського і 179 Північно-Долинського родовищ вже дозволили збільшити середньодобовий видобуток нафти на 25 тонн нафти на добу. Додатковий накопичений видобуток нафти у липні-серпні 2018 склав понад 1 тис тонн. За іншими свердловинах завершується процес освоєння і підбору оптимального режиму роботи, заявили у компанії.

Новое время

Социальные комментарии Cackle