23.11.2018 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

У другий тур президентських виборів проходять Тимошенко і Порошенко

У другий тур президентських виборів проходять Тимошенко і Порошенко

Якби вибори Президента України відбулися наступної неділі, то за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко проголосували б 15,1% опитаних, за чинного главу держави Петра Порошенка – 11,4%.

Про це свідчать результати опитування Соціологічного центру ім. Драгоманова, які оприлюднив на прес-конференції політичний експерт Ростислав Балабан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згідно з нашим опитуванням фактично вибудувана модель, де є два основних конкуренти за перше місце - це Юлія Тимошенко і Петро Порошенко. Тимошенко домінує, вона набирає (якби голосування було на наступному тижні) 15,1%, на другому місці - 11,4% за Петра Порошенка", - сказав він.

На третє місце, за даними опитування, виходить артист Володимир Зеленський, який набирає 10%. На четвертому місці у рейтингу перебуває лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко - 7,2%.

При цьому зазначається, що показники перших двох лідерів - Тимошенко і Порошенка - фактично збереглися на одному й тому ж рівні, як і місяць тому. "Саме вони, якби вибори відбувалися зараз, вийшли у другий тур президентських виборів і серед них би українці 21 квітня 2019 року вибирали наступного Президента", - сказав експерт.

Опитування дорослого населення України було проведене Соціологічним центром ім. Драгоманова з 27 жовтня по 4 листопада 2018 року. Методом особистого інтерв'ю опитано 1800 респондентів, що проживають в усіх областях України (окрім АР Крим та територій ОРДЛО.) Похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Назад Джерело: укрінформ
Социальные комментарии Cackle