31.12.2016 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

З Новим роком! з Різдвом Христовим!

З  Новим  роком! з  Різдвом  Христовим!

Дорогі українці, шановна громадо!


Від усього серця хочу привітати  вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!
За доброю традицією  зберемося в родинному колі за святковим столом, побажаємо один одному усіляких гараздів, памянемо рідних і близьких та помолимось за них, попросимо в Новонародженого Ісуса кращої долі для України, для рідного міста, для кожного з нас…
І заколядуємо «Нова радість стала…».
Нехай ця Нова радість стане в кожному серці, в кожній оселі, в кожному місті і селі, в нашій армії, по всій нашій Україні.
Нехай буде менше гіркоти, болю, тривог та втрат, а більше чистих помислів і віри, правди і миру, любові і доброти, радості і краси, гараздів і статків, здобутків і перемог.
Ці побажання і сподівання обов’язково справдяться, бо вони залежать від кожного з нас - від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної копіткої праці.
Тож будьмо патріотами нашої держави, патріотами нашого краю. Бо ж ми – українці – мудрі, сильні й талановиті. Повірмо в себе, підтримаймо один одного, згуртуймося навколо спільної мети і тоді наші зусилля проростуть щедрим врожаєм добрих справ та нових  здобутків. Разом ми здатні творити дива.
 Хай у Різдвяну ніч зійде до Вашої оселі та Ваших близьких Господнє благословення та наповнить Ваші серця і душі Різдвяною благодаттю, додасть сил та натхнення на наполегливу працю заради добра, заради нашого рідного краю, заради всієї України!  
 Нехай здоровими та щасливими будуть ваші діти та батьки! Будьте успішні!

 Веселих Вам Різдвяних свят і щасливого Нового року! 

Руслан Козир, 

Трускавецький міський голова 2010-2015рр.

Социальные комментарии Cackle