06.06.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Як трускавецький мер втілив передвиборчу обіцянку: оплата праці у місті-курорті найнижча на Львівщині

Як трускавецький мер втілив передвиборчу обіцянку: оплата праці у місті-курорті найнижча на Львівщині

Про це свідчать дані, оприлюднені на офіційному сайті Трускавецької міської ради. У звіті про основні показники роботи господарського комплексу міста за I квартал 2018 року» зазначено, що за даними Дрогобицької об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Львівській області, середня заробітна плата у Трускавці за перший квартал склала 4 654 грн., що становить 65% до цього показника по області. Так, середня заробітна плата на Львівщині за січень-березень 2018 року склала 7 146 грн., по Україні – 7 974 гривень.

Станом на 1 квітня кількість працюючих у Трускавці налічує 11 686 осіб, кількість працівників у порівнянні з початком року зменшилась на 99 осіб.

Зазначимо, що у своїй передвиборчій програмі «Трускавець - 2020» трускавецький мер Андрій Кульчинський обіцяв вагоме підвищення рівня заробітної плати мешканців міста й створення нових робочих місць. Й одразу ж після вступу на посаду … підвищив зарплатню самому собі і всім заступникам. Висуванець від «Самопомочі» втілив гасло цієї політичної сили «Візьми і зроби!» - одне з перших рішень Трускавецької міськради, яке було ухвалене у листопаді 2015 року, забезпечило Андрію Кульчинському, Олександру Ткаченку й Олексію Балицькому щомісячну премію в розмірі до 100% посадового окладу, надбавки за високі досягнення у праці, матеріальну допомогу на оздоровлення й на вирішення соціально-побутових питань. У результаті такої мерської «турботи» - середня заробітна плата очільників міста-курорту сягає нині 12-15 тис. гривень. Передвиборчу обіцянку стосовно себе трускавецький мер таки втілив у життя!

Галина УЛИНЕЦЬ

555.jpg

556.jpg

Социальные комментарии Cackle