08.12.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

В Еміратах відкрили реабілітаційний центр за методом Козявкіна

В Еміратах відкрили реабілітаційний центр за методом Козявкіна

Одна з найбагатших арабських країн має намір збудувати цілу мережу центрів реабілітації дітей з проблемами опорно-рухового апарату за методом професора Володимира Козявкіна

У четвер, 7 листопада, в Об’єднаних Арабських Еміратах, у місті Ель-Айн на базі Cambridge Medical Rehabilitation Center відкрили центр лікування та реабілітації за методом (система інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації) відомого українського лікаря, професора Володимира Козявкіна.

Ще два центри найближчим часом відкриють у містах Абу-Дабі та Дубаї. На Сході метод професора Козявкіна розглядають як один з найперспективніших і такий, що дає реальні результати.

«Центр лікування та реабілітації за методом професора Козявкіна в м. Ель-Айн - це окремий корпус , в якому є вісім кабінетів лікування та профілактики, два кабінети лікувального масажу, кабінет відеоспотереження та відеоігор для розвитку моторики, а також адміністративні та допоміжні приміщення. Пацієнти можуть переходити до інших корпусів, де є басейн та інші відділення», - розповів ZAXID.NET лікар невролог Міжнародної клініки відновного лікування у Трускавці Тарас Волошин.

Спеціалісти з ОАЕ, як повідомив Тарас Волошин, а також з Філіппін, Єгипту, Кіпру та інших країн спочатку проходили дистанційне навчання в Міжнародній клініці відновного лікування. Згодом вони приїхали в Трускавець, в клініку, де пройшли курс практичних занять, тестування і отримали сертифікати. І тепер здобуті знання можуть використовувати на практиці.

7 грудня у місті Ель-Айн на базі Cambridge Medical Rehabilitation Center арабські спеціалісти, які навчалися в Україні, приймають перших маленьких пацієнтів, яким надають допомогу за методом професора Козявкіна. Охочих пройти реабілітацію виявилося значно більше, ніж очікували. У клініці в ОАЕ деякий час перебуватимуть українські лікарі з Міжнародної клініки відновного лікування, які контролюватимуть використання методу Козявкіна на практиці.

До методу професора Володимира Козявкіна проявляють великий інтерес і в інших країнах Близького Сходу, де його також планують використовувати для реабілітації дітей, що мають проблеми з опорно-руховим апаратом. На Кіпрі, у м. Лімасол вже три роки успішно працює Інтернаціональна клініка медичної реабілітації, яка є офіційним представником Міжнародної клініки відновного лікування.

Нагадаємо, що професор Володимир Козявкін – автор принципово нової системи допомоги дітям з дитячим церебральним паралічем (ДЦП), доктор медичних наук, професор, Герой України, генеральний директор Міжнародної клініки відновного лікування у Трускавці та реабілітаційного центру "Еліта" у Львові. До нього на лікування і реабілітацію везуть дітей з ДЦП з країн Європи, світу.

Назад Джерело: zaxid.net
Социальные комментарии Cackle