27.09.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Відчув себе героєм екшену – тікаючи від стражів порядку, водій-порушник здійснив наїзд на поліцейське авто

Відчув себе героєм екшену  – тікаючи від стражів порядку, водій-порушник здійснив наїзд на поліцейське авто

Скоїв ДТП, намагався втекти з місця трагедії, а наприкінці пригоди збив автівку полісменів. За таким сценарієм, що нагадує гостросюжетний фільм, у Трускавці цими днями розгорталися події на вулиці Стебницькій. Як поінформував начальник Трускавецького відділення поліції Богдан Собко, 21-річний водій на підпитку, житель міста Стебника, спочатку скоїв ДТП на стебницькому кільці, в’їхавши у автомобіль «Ореl». Із місця ДТП горе-водій намагався швидко втекти. Та постраждалий не розгубився – він зателефонував у місцевий відділ поліції та повідомив про дорожньо-транспортну пригоду.

- На щастя, наші патрульні якраз проїжджали поруч, коли отримали від чергового усі координати про злісного порушника правил дорожнього руху. Помітивши автівку з горе-водієм, патрульні розпочали наздоганяти його. Водій-порушник намагався втекти від полісменів у сторону Стебника. Та патрульним таки вдалося наздогнати його. Коли машину порушника оточили, нетверезий водій вирішив зробити ще одну спробу втечі від поліції – почав їхати напролом у автівку полісменів, добряче пошкодивши її. Звісно таким зухвалим діямм порушника оцінку дасть Феміда. На сьогодні чоловік є затриманим та очікує правосуддя, - повідомив Богдан Собко. 


Нагадаємо, останнім часом Трускавець «славиться» дорожньо-транспортними пригодами за участю не тверезих водіїв. Тільки минулого тижня водій на підпитку здійснив наїзд на дорожній знак, від чого той упав та завдав травм пішоходу-жінці. 

Ірина Романова 

Социальные комментарии Cackle