06.12.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці зросли тарифи на воду, вивіз сміття і проїзд у громадському транспорті

У Трускавці зросли тарифи на воду, вивіз сміття і проїзд у громадському транспорті

Сьогодні, 6 грудня, члени виконавчого комітету Трускавецької міськради розглянули і підтримали рішення, які стосувалися підвищення вартості послуг.

Йшлося про встановлення тарифів на вивезення і захоронення побутових відходів – з 1 січня вони складатимуть для мешканців багатоповерхівок 16, 31 грн за куб м, для приватного сектору - 17, 62 за куб м. для юридичних осіб. Як відомо, міськрада уклала договір на 10 років зі стрийською фірмою «Комунальник 1», яка надає ці послуги.

Також члени виконавчого комітету одноголосно підтримали й підняття ціни на водопостачання та водовідведення для споживачів міста-курорту, затвердивши тариф у розмірі 27, 83 грн за куб м  води з ПДВ, який сформований від гуртової ціни у 8, 74 грн за куб м.

За словами директора  ТзОВ «Трускавецький водоканал» Віктора Марченка, за кілька місяців тариф доведеться знову підвищувати, оскільки Дрогобич скерував в Нацкомісію, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг нові розрахунки, відповідно до яких гуртовий тариф для Трускавця вказаний у розмірі 11, 55 грн за куб м, а для споживачів водоканалу міста Котермака – 29, 32 грн за куб м.

Ще одне підвищення торкнулося вартості проїзду у громадському транспорті Трускавця, яка тепер становитиме 5 гривень.

Нагадаємо, що у  передвиборчій програмі «Трускавець -2020» трускавецький мер Андрій Кульчинський обіцяв впровадження чесних тарифів на якісні комунальні послуги, зручний графік руху громадського транспорту, електронні табло про графік та інтервали руху міських маршруток.

Ольга КУЦ


Социальные комментарии Cackle