19.04.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці стартуватиме ще одне ралі

У Трускавці стартуватиме ще одне ралі

Урочисте відкриття змагань заплановане на 4 травня о 18 годині на Майдані Незалежності

Про це повідомила заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксани Олександрівни Стоколос-Ворончук під час засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення 1 етапу чемпіонат України з ралі «XVI Ралі Галіція», яке відбулося 18 квітня.

На засіданні приділили особливу увагу питанню безпеки глядачів та учасників автоперегонів, а також всебічно розглянуто особливості: підготовки траси до змагань; посилення патрулювання та дотримання громадського порядку в місцях проведення автопробігу та фестивалю; врахування змін в розкладі руху пасажирського транспорту; висвітлення в засобах масової інформації заходів з підготовки та проведення автоперегонів та ін.Загальна довжина маршруту ралі становить 326 км, з них 144,8 км - спецділянки.

Змагання проводитиме Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб під егідою Міністерства молоді та спорту України, за активного сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Дрогобицької, Сколівської, Старосамбірської, Турківської райдержадміністрацій, Трускавецької та Бориславської міськими радами.

Стартуватиме І етап чемпіонат України з ралі «XVI Ралі Галіція» 4-6 травня на території Трускавця та Борислава, а також - Дрогобицького, Старосамбірського, Сколівського, Турківського районів.

Як відомо, 31 березня, під час проведення у Трускавці чемпіонату України з гірський автоперегонів учасник в’їхав у паркан та збив чоловіка. У 40-річного місцевого мешканця лікарі діагностували подряпини на руках й ногах та стресовий стан.

Нагадаємо, що організатором автоперегонів у місті-курорті була Трускавецька міська рада, яка скерувала для їх проведення 300 тис. грн. з бюджету. Цю ідею активно лобіював мер Трускавця Андрій Кульчинський, який наголошував – змагання будуть гарною промоцією курорту. Однак, як з’ясувалося, під час репортажів на центральних каналах про змагання у Трускавці у титрах вказувався регіон – Львівщина. Про Трускавець згадували лише побіжно. Чи можна вважати такий результат ефективною промоцією – питання риторичне.

Дарина КРАВЕЦЬ

Социальные комментарии Cackle