23.11.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці стартувала процедура закупівлі новорічної іграшки за 195 тис грн

У Трускавці стартувала процедура закупівлі новорічної іграшки за 195 тис грн

Відділ культури Трускавецької міської ради 19 листопада оголосив тендер на придбання новорічної 3D іграшки, вартістю 195 тис грн.

Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

У технічних вимогах до предмету закупівлі зазначено, що конструкція має бути з алюмінію у формі новорічної іграшки-кулі, діаметром 4 метри, заповненої світлодіодною гірляндою. Колір світлодіодних гірлянд – String білий дріт. Також оздоблена елементами «Сніжинка», які вироблені з алюмінію та дюралайту.

Аби учасники краще уявили, як має виглядати замовлення відділу культури, до технічної документаціє додається фото, яке ми демонструємо читачам.

За умовами тендеру переможець має забезпечитидоставку, монтаж та підключення конструкції біля художнього музею імені Михайла Біласа у Трускавці.

Поки що до участі у тендері ніхто не зголосився, початок аукціону 27 листопада, тож усі охочі встигають подати свої пропозиції.

Ще один тендер відділу культури, участь у якому ще можна взяти, стосується послуг з монтажу та поточного ремонту ілюмінаційного освітлення до новорічно-різдвяних свят. Вартість виконання робіт становить 190 тис гривень.

Нагадаємо, що минулого року  у Трускавці придбали новорічних прикрас, гірлянд та сніжинок на 191 тис грн.А  позаторік штучну ялинку, висотою 12 метрів, яка обійшлася трускавецьким платникам податків у 192 тис гривень.

Ольга КУЦ

Социальные комментарии Cackle