16.01.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці кіт підняв на ноги надзвичайників

У Трускавці кіт підняв на ноги надзвичайників

В оздоровниці коти і собаки цими днями були об’єктом уваги місцевих надзвичайників. Як розповів Володимир Гординський, начальник ДПРЧ №7 курортного міста, на днях  до їхньої служби  звернулися місцеві мешканці із доволі незвичним проханням – допомогти зняти із високого дерева кота. Уся річ у тому, що своїм пронизливим нявчанням кіт кликав на допомогу і не міг самотужки злізти із дерева, на яке заліз. Прибувши на місце події, у житловий район поблизу санаторію «Весна», пожежники за допомогою високої драбини піднялися  на дерево та визволили із полону домашнього улюбленця.

Відтак цієї неділі надзвичайники мали декілька дзвінків від мешканців Трускавця, які скаржилися на розлючену зграю собак, що бігала вулицею Скоропадською.

- Люди у ранкову недільну пору ішли до храму Святого Іллі. Відтак за словами очевидців, зграя собак бігала вулицею та агресивно реагувала на перехожих – гавкала у їхню сторону та намагалися підбігти впритул. Такі дії чотирилапих безхатченків звісно налякали людей. Трускавчани масово дзвонили до нас і просили розігнати агресивних собак. Однак, зауважу ніякими  засобами, якими б можна було розігнати розлючену зграю псів наша служба не володіє. Це робота і повноваження комунальної служби міста, - поінформував Володимир Гординський.

За словами пана Гординського, про цю надзвичайну подію він особисто доповів цього понеділка на оперативній нараді у мерії керівникам міста та попросив належним чином відреагувати на ситуацію владоможців та комунальників. Оскільки ніхто з перехожих не застрахований від агресивних дій бездомних тварин. Тим паче, що  Трускавцець місто курортного типу, тож скандалу із покусаними відпочиваючими, ніби, нікому не потрібно.  

Ірина Романова 

Социальные комментарии Cackle