05.12.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці гостинно відчиняє двері для шанувальників кіно оновлений «Міленіум»

У Трускавці гостинно відчиняє двері для шанувальників кіно оновлений «Міленіум»

Світ кіно чекає на глядачів! У Трускавці з 7 грудня розпочнуться перші сеанси в оновленому кінотеатрі «Міленіум». Сучасне обладнання, екран, який фантастично передає кольорову гаму, матове полотно для преміум проекції від компанії Harkness, фільми у 3D зображенні зі спецефектами, теплий та зручний зал на понад 120 місць, професійний персонал та доступні ціни – всі ці переваги чекають на трускавчан та гостей міста в оновленому кінотеатрі «Міленіум».

Першим фільмом, який вийде на екран у новому залі «Міленіума», буде стрічка «Кіборги». Її прем’єра запланована на 7 грудня. Повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. Кінострічка є одним з переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно. Фільм розповідає історію одного двотижневого бойового чергування українських військових у вересні 2014 року на стратегічно важливому об’єкті. Через головних героїв фільму глядач матиме змогу зазирнути у реалістичні будні українських військових, їхні втрати та здобутки, розчарування та незламну боротьбу.  Сцени  фільму  побудовані на реальних історіях оборонців Донецького аеропорту, тому байдужими не залишать нікого. Окрім «Кіборгів» з 21 грудня у новому кінотеатрі готуються до показу рейтингової стрічки «Зоряні війни».

Усім глядачам, які завітають у кінотеатр «Міленіум» до 21 грудня, організатори обіцяють попкорн у подарунок. Окрім цього, у людних місцях Трускавця роздаватимуть флаєри – із ними вартість вашого квитка у новому кінотеатрі буде становити не більше 50 гривень.

Світ кіно у «Міленіумі» чекає усіх , хто любить проводити своє дозвілля з користю та цікаво! Більше інформації та розклад сеансів кінотеатру за адресою: м.Трускавець, вул. Стебницька, 29; телеон для довідок 096-796-84-20 

Социальные комментарии Cackle