23.04.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У курортному парку Трускавця встановлять інформаційно-навігаційний кіоск

У курортному парку Трускавця встановлять інформаційно-навігаційний кіоск

Міська рада придбає його у рамках реалізації конкурсу проектів місцевого розвитку Львівщини – інформаційний кіоск коштуватиме 170 тис. грн. З міської скарбнички Трускавця планується виділити 65, 4 тис. грн., 19 тис. грн. становитиме небюджетний внесок, решту суми місто отримає з області.

Як повідомила спеціаліст управління розвитку міста ТМР на засіданні бюджетної комісії, інформаційно-навігаційний кіоск планується встановити у курортному парку біля бювету мінеральних вод. Наповнення займатиметься відділ інформаційної політики трускавецької міськради, вносячи у базу інформацію про цікаві події у Трускавці, про послуги, які надають санаторно-лікувальних заклади, анонсуватимуться культурно-мистецькі заходи у місті, екскурсійні пропозиції тощо. Тексти подаватимуться українською та англійською мовами. Умерії кажуть: таке нововведення сприятиме туристичній привабливості курорту, адже є сучасним інструментом комунікації, що гарантує швидкий доступ до необхідної та корисної інформації для відпочивальників.

Зазначимо, що обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад проводиться щороку і є хорошою можливістю залучити для реалізації тих чи інших потреб на місцях додаткові кошти. Трускавецька міська рада підготувала 29 пропозицій, з яких конкурсна комісія відібрала 12. Придбання інформаційно-навігаційного кіоску є 13 проектом, який на пропозицію комісії обрали депутати обласної ради від Трускавця як соціально важливий.

А загалом Трускавець цього року отримаєз обласного бюджету за підсумками конкурсу - 1, 37 млн. гривень. Міста-сусіди мають значно кращі результати: Борислав залучить додаткових коштів  у сумі 2, 33 млн. грн. (21 проект пройшов відбір). Беззаперечним лідером є Дрогобич: 4, 73 млн. грн. для реалізації 38 проектів, які здобули перемогу у конкурсі!

Ольга КУЦ

Социальные комментарии Cackle