07.05.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Трускавецький водоканал вирішив встановити рекорд – місяць не реагує на повідомлення мешканців про витік води

Трускавецький водоканал вирішив встановити рекорд – місяць не реагує на повідомлення мешканців про витік води

Тарифи піднімають, а належні послуги не надають: трускавецький водоканал не поспішає ліквідовувати витоки води у місті. Ще перед Великоднем на подвір’ї будинку на вул. Бориславській, 37 з’явилися струмочки. Стало розуміло, що трапилася чергова аварія на водогоні, який тут пролягає. За доброю українською традицією напередодні свят ніхто й не думав братися за ремонтні роботи -  струмочки дзюркотіли впродовж всього Світлого тижня.

Опісля місце витоку води знайшли - прорив залатали, забивши дерев’яний кілок. Як пояснили працівники водоканалу – заварювати діру нема смислу, труба настільки зношена, що може просто розсипатися. За кілька днів стало зрозуміло, що «метод кілка» уже не спрацьовує - струмочки з’явилися знову. Дзюркотять уже майже місяць, а реакція у керівництва трускавецького водоканалу – відсутня. На звернення мешканців відповідь стандартна: про аварію знаємо, роботи виконуватимуться найближчим часом.

Цей приклад, як й низка інших, які є характерними для Трускавця, свідчить про те, що трускавецький водоканал не є спроможним гарантувати якісні послуги і дати собі раду з належним утриманням системи водопостачання курорту. Про кризові явища на підприємстві говорить й той факт, що останнім часом тут почали масово звільнитися люди, в основну працівники ремонтних бригад. Людей не влаштовують низькі зарплати та безперспективність підприємства, яке має мільйонні борги. Про це повідомив на одній з апаратних нарад у мерії директор ТзОВ «Трускавецький водоканал» Віктор Марченко.

Нагадаємо, що минулого тижня виконком міськради не проголосував за підвищення тарифу на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються ТзОВ «Трускавецький водоканал».Плановий тариф згідно проекту рішення мав становити 23,96 грн за 1 куб м з ПДВ та зрости на 15,6% у порівнянні з діючим тарифом.

Дарина КРАВЕЦЬ

Социальные комментарии Cackle