03.09.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Трускавецька школа-гімназія отримає додаткове фінансування у рамках «Програми розвитку освіти Львівщини»

Трускавецька школа-гімназія отримає додаткове фінансування у рамках «Програми розвитку освіти Львівщини»

Про це повідомив завідувач міського відділу освіти Орест Лобик. Він розповів, що трускавецька «ЗОШ №2- гімназія» була відібрана до участі у програмі за здобуті високі показники у навчально-виховному процесі. Стратегічними напрямами програми є: інфраструктура освіти, зміст освітнього процесу, кадри, умови праці, управління і фінансування системи освіти Львівщини.

За словами головного освітянина Ореста Лобика, для покращення матеріально-технічної бази трускавецького навчального закладу  Департамент освіти і науки Львівської ОДА скерує  900 тис грн. На ці кошти планується закупити багатофункціональні інтерактивні панелі для кабінетів хімії, фізики, біології, а також цифрові лабораторії.

Орест Павлович також повідомив, що у НВК «ЗОШ №2- гімназія» цього навчального року відкрили спеціалізований клас з біології, де проводиться конкурсний відбір дітей з усього регіону. Завідувач відділу освіти висловив переконання, що при найновішому обладнанні, яким буде забезпечений кабінет, рівень навчання тут відповідатиме сучасним вимогам.

Нагадаємо, що трускавецькі школи - у першій сотні загальноосвітніх шкіл Львівщини за підсумками ЗНО 2018 року: школа №3 - на 86 позиції, НВК «ЗОШ №2 – гімназія» – на 94, а перша школа – на 101. Рейтинг складено інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» .

Ольга КУЦ

Социальные комментарии Cackle