21.12.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Смаколики з присмаком Різдва! «Bratrura» вражає різдвяною випічкою!

Смаколики з присмаком Різдва! «Bratrura» вражає різдвяною випічкою!

З неба сипле біла пудра, повітря п’янить запахом ялинок та мандарин – ми в трепетному очікуванні новорічно-різдвяних свят. У ці дні налаштовуємось на позитивні думки, мріємо про прийдешній рік та складаємо плани. А ще за щоденною передсвятковою метушнею не забуваємо про приємні несподіванки для рідних. Адже так хочеться у переддень свят потішити близьких людей – подарувати омріяний дарунок чи духмяний смаколик. Унікальний у Трускавці магазин-пекарня  «Bratrura», що затишно розмістився в центрі міста, вирішив порадувати своїх відвідувачів, окрім широкого спектру хлібобулочних виробів, й різдвяною випічкою – медово-імбирними пряниками. Їх у «Bratrura» печуть, як для дорослих, так і для дітей. Кожен пряник – нагадує витвір мистецтва: з новорічними побажаннями, у вигляді казкових героїв, тваринок, ангеликів чи доброго Миколая. Як запевняє Ілля Дробчак, керівник закладу, «Bratrura» завжди радо відгукується і на індивідувальні побажання клієнтів – пряники тут можуть зробити особисто під ваше замовлення.

IMG_0793.jpg

- Різдвяна випічка – процес клопіткий. Тільки на приготування тіста та його охолодження йде до 12 годин. Відтак кожен пряник ми покриваємо смачною  солодкою глазу’ю та розмальовуємо. Наші кондитери вкладають у свою роботу любов, натхнення та безумовно гарний настрій. Тому такий духмяний дарунок буде доречним для поціновувача солодощів, - зауважує Ілля Дробчак.

Чи не найбільше ароматним  пряникам радіє дітвора – для них різдвяне печиво казковий всесвіт, у якому улюблені герої оживають у смачних та солодких інтерпретаціях. Однак помилково думати, що дорослих не вабить різдвяна випічка. Адже для будь-кого з нас імбирно-медові пряники  не тільки апетитний смаколик, але й можливість за ароматною чашкою кави чи чаю згадати час свого дитинство, чи кумедні історії із добрими знайомими. А ще солодкими пряниками можна чудово задекорувати свій дім чи ялинку напередодні свят – окрім незвичного  вигляду, печиво наповнить оселю неперевершеним ароматом Різдва. Тож нехай для Вас воно в  цьому році буде напрочуд затишним та обов’язково солодким !

Магазин-пекарня «Bratrura» знаходиться за адресою  м. Трускавець, вул.Стебницька, 1  (біля церкви Святого Миколая). Окрім смачних пряників «Bratrura» приймає  індивідуальні замовлення на торти, капкейки, міні-десерти на кенді-бари та весільні фуршети, а ще цукерки ручної роботи, короваї та багато інших смаколиків. «Bratrura» - високе мистецтво домашньої випічки !

Наталя Зелена 

IMG_0790.jpg

IMG_0751.jpg

IMG_0752.jpg

IMG_0755.jpg

IMG_0750.jpg

IMG_0756.jpg

IMG_0783.jpg

IMG_0770.jpg

IMG_0762.jpg

IMG_0763.jpg

IMG_0764.jpg

IMG_0774.jpg

IMG_0789.jpg

IMG_0792.jpg

IMG_0787.jpg


Социальные комментарии Cackle