24.11.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Що є, що немає! Біля трускавецької лікарні встановили непристосовану до погодних катаклізмів зупинку

Що є, що немає! Біля трускавецької лікарні встановили непристосовану до погодних катаклізмів зупинку

Нова, але довіри не викликає! У Трускавці поблизу лікарняного містечка спорудили сучасну автобусну зупинку. Та от халепа - не встигли її  встановити, як трускавчани взялися зупинку критикувати.  

- Біля лікарні встановлюють нову зупинку. Сучасну, діряву. Яка не захистить від вітру, снігу та дощу. Якраз для пацієнтів лікарні!, - із нотою гумору резюмував у соціальній мережі Фейсбук місцевий мешканець Богдан Коростенський.

Стурбованість трускавчанина щодо надійності зупинки, яка виконана з легких конструкцій між якими є прогалини, підтримали й  інші містяни. Люди в один голос кажуть, що стояти просто вулиці, що чекати транспорт на такій зупинці  виходить на одне і те ж. Вже дуже вона не надійна і продувається з усіх сторін.

Найімовірніше, що нову зупинку в цьому мікрорайоні встановив забудовник «Галицький двір», багатоповерхівка якого тут теж нещодавно виросла. Однак все скидається на те, що на спорудженні громадської зупинки забудовник вирішив серйозно зекономити. Загалом ситуація із зупинками для громадського транспорту по всьому Трускавці доволі катастрофічна. Більшість із зупинок не мають дашків, щоб захистити пасажирів від дощу та вітру, на деяких в жалюгідному стані лавки для сидіння, є й такі, де ці лавки просто відсутні. Неодноразово питання належного благоустрою зупинок в Трускавці на сесіях міської ради порушували депутати. Та далі їхніх звернень справа не рухається. Усе скидається на те, що влада міста вважає, що витрачатися на облаштування затишних зупинок в курорті – марна трата коштів.

Ірина Романова 

зупинка2.jpg

* фото Богдана Коростенського

Социальные комментарии Cackle