22.05.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Поблизу Трускавця в озері втопився чоловік

Поблизу Трускавця в озері втопився чоловік

20 травня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Дрогобицькому районі поблизу м. Трускавець в озері втопився чоловік, житель м. Борислав. Фахівці центральної рятувально-водолазної служби Львівської області провели обстеження дна озера. Тіло потопельника не виявлено. Пошукові роботи продовжуються.

Про це інформує головне управління ДСНС у Львівській області.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням бути вкрай уважними та обережними під час відпочинку на воді! Купаючись, не варто запливати за огороджувальні буї та попереджувальні знаки. Аби уникнути травматизму, не підпливайте до веслових човнів, не стрибайте у воду з не пристосованих для цього споруд і в місцях, де невідомі глибина та стан дна водойми.

Однією з основних небезпек, що призводять до трагічних ситуацій є купання в нетверезому стані. Відпочиваючи разом з дітьми, не варто залишати їх без нагляду. Крім того, необхідно уникати купання в затоплених кар’єрах, каналах, озерах, ставках і інших водоймах, які не пристосовані для цього та не мають обладнаних пляжів сезонними рятувальними постами.

Назад Джерело: dyvys.info
Социальные комментарии Cackle