08.10.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Петра Порошенка - на другий термін!

Петра Порошенка - на другий термін!

Імпровізоване опитування під час Блог-фесту у Трускавці засвідчило, що у діючого Президента чимала підтримка

Неординарні спікери й цікаві зустрічі - три дні поспіль відомі українські блогери та журналісти дискутували у Трускавці. Одна з панельних дискусій на тему президентських виборів зібрала чи не найбільшу кількість слухачів. Модератором цієї зустрічі був Роман Скрипін, а учасниками: блогер Андрій Полтава та журналістка телеканалу «Еспресо TV» Марина Данилюк-Ярмолаєва.

- Я давно визначився - підтримую Порошенка. А сьогодні  вибір стоїть так: голосувати за Україну або за Росію. Вважаю Порошенка проукраїнським кандидатом,  – висловив своє бачення Андрій Полтава.

- Сьогодні кандидати маніпулюють поняттями зубожіння, тарифний геноцид, а також популізмом – мовляв, ми прийдемо і зробимо пенсію по 5 тис євро і т. д. Чому ростуть рейтинги таких як Мураєв, Рабинович, Тимошенко – бо вони вдало жонглюють настроями суспільства.Україні потрібен фаховий найманий працівник на посаді Президента, - переконана Марина Данилюк-Ярмолаєва.

У нас, на жаль, є запит на зраду і дуже мало на реформи. І тому, коли до нас на ефір приходять Макс Нефьодов і Василь Задворний, які можуть фахового розкласти скільки грошей зекономили на тендерах завдяки Прозоро – це нікому не цікаво. Бо люди ведуть на теми про зубожіння, про те, як якийсь «благодійник» на літачку принесе їм мільйон! - підсумувала журналістка «Еспресо TV».

Роман Скрипін висловив свою точку зору: Україна у результаті внутрішніх трансформацій сьогодні не пасе задніх. Ми стаємо кращими, хоча можемо цього і не помічати. Бо зміни вони завжди поступові, - переконаний журналіст.

Під час зустрічі Роман Скрипін запропонував присутнім долучитися до опитування щодо кандидатів на президентський пост. Він називав прізвища тих, хто ймовірно братиме участь у виборах, а учасники панелі голосували. Більшість продемонструвала, що  підтримуватиме Петра Порошенка і на другий термін. Хоча є й доволі значна частина тих, хто ще не визначився. Очевидно, що слухачами Блогфесту були, переважно, користувачі соціальних мереж й інтернет ресурсів.

Свою категоричну незгоду з підтримкою Президента висловив трускавчанин Ігор Пілько. Ігор Федорович заявив, що Петро Порошенко обманув його і багато кого, тому за нього він голосувати не буде. Отже, на Петра Олексійовича чекає поразка…

Не будемо з'ясовувати, які ж саме особисті домовленості укладав пан Пілько з Порошенком, що тепер волає про зраду. Зауважимо лише, що «прогнози» політика місцевого штибу, який завжди хибував на популізм і демагогію, що, власне, й продемонстрував під час свого депутатства та перебування у владі, переконані, не варті й виїденого яйця …

Ольга КУЦ


Социальные комментарии Cackle