27.11.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Перші випробування снігом комунальники Трускавця пройшли!

Перші випробування снігом комунальники Трускавця пройшли!

У Трускавці у посиленому режимі усю ніч працювала снігоочисна техніка, яка прибирала дороги курортного міста, пішохідні зони і тротуари від перших цьогорічних снігопадів. Як розповів керівник КП «Парк курортний» Назар Веретка, роботу із очищення міста від заметів комунальники розпочали після обіду 26 листопада і продовжували усю ніч. До прибирання Трускавця залучено 2 автомобілі МАЗ, 2 трактори МТЗ та новий малогабаритний трактор для згрібання снігу з вузьких тротуарів  та доріжок. До очистки міста залучено 10 двірників на вулицях, 9 – в курортному парку, 4 дорожні працівники, які займаються очищенням пішохідних переходів та розносом піску по ящиках в місті.

- Одні і ті ж вулиці чистимо по кілька разів, усе ускладнює мокрий сніг. Однак нам вдалося за ніч розчистити усі дороги в місті, тож корків із транспорту, на щастя, немає, тротуари теж почищені», - розповідає пан Веретка. Також керівник «Парку курортного» наголошує – їхні працівники відповідальні саме за очищення тротуарів та доріг в місті та курортному парку. «Де є ОСББ там прохід до під’їздів у будинках та на подвір’ях має здійснювати управління ОСББ, наймаючи для цього відповідних спеціалістів, просимо це враховувати», - повідомив пан Веретка.

Тим часом у мережі появилися фото припаркованих на узбіччях машин при в’їзді до Трускаця, водії нарікають на слизьку дорогу. За очищення цієї траси, каже пан Веретка, відповідає "Дрогобицький райатодор" ДП "Львівський облавтодор". Є інформація, що в підприємства вийшла з ладу снігоочисна техніка, тож з цим і пов’язані колапси на трасах між містами.

Наталя Зелена 


Социальные комментарии Cackle