26.11.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Не встигають поповняти – у Трускавці крадуть пісок, призначений для посипання доріг на зиму

Не встигають поповняти – у Трускавці крадуть пісок, призначений для посипання доріг на зиму

По обіді засипали – зранку уже немає! Так описав ситуацію із зникненням піскосуміші з деревяних ящиків, розставлених по всьому місту, керівник КП «Парк курортний» Назар Веретка. За словами посадовця, їхнє підприємство зіштовхнулося  із традиційною щорічною проблемою – працівники «Парк курортний» засипали у  ящики пісок на випадок ожеледиці на вулицях курортного міста, та от його звідтам регулярно цуплять.

- Беруть пісок усі кому не ліньки: підприємства міста, суб’єкти господарювання, члени ОСББ тощо, - скаржився на понеділковій нараді Назар Веретка. – Забираючи комунальний пісок люди не замислюються над важливим – зранку прибиральники вийдуть на вулиці Трускавця, буде негода, а посипати тротуари буде нічим. Тож хто від цього виграє ?! До нас пості   йно адходять сигнали, що ящики, призначені для піскосуміші на багатьох вулицях міста порожні. Не встигаємо їх наповнити, як ситуація повторюється, - підкреслив пан Веретка.

За словами посадовця, якщо ОСББ чи приватне підприємство має бажання поповнити свої  запаси піском, щоб посипати зимою територію біля себе, піскосуміш можна замовити в КП «Парк курортний», а не цупити її із міських ящиків. До цьогорічної зими «Парк курортний» придбав близько 200 кубометрів піску та 50 тонн солі. Окрім цього підприємство купило малогабаритний трактор для більш ретельної очистки від снігу та заметів  вузьких вулиць та пішохідних зон парку рздоровниці. За нову техніку довелося викласти 381 тис грн. Ці кошти «Парк курортний» не брав із бюджету Трускавця, а із власних надходжень.

Наталя Зелена 

Социальные комментарии Cackle