21.09.2016 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Напиши про улюбленого чотирилапого друга – виграй квитки в зоопарк

Напиши про улюбленого чотирилапого друга – виграй квитки в зоопарк

Цього літа редакція «Джерел Трускавця» оголосила конкурс - творчим дітям нашого міста було запропоновано розповісти про улюбленого домашнього чотирилапого друга. Автори найкращих робіт, яких визначить конкурсна комісія, отримають квитки у зоопарк «Лімпопо», що у Меденичах. З початком нового навчального року ми отримали безліч  дитячих робіт – активність проявили учні НВК «СЗШ- гімназія №2». Приємно, до творчого завдання діти підійшли креативно – прикрасили свої роботи малюнками, написали вірші, а головне – емоційно та безпосередньо розповіли про чотирилапих вірних друзів сім’ї.

Теплотою та щирістю віє від кожного дитячого рядка. Ми отримали роботи від другокласників НВК «СЗШ- гімназія №2» - Діани Колосовської, Лілії Вовків, Анни  Данилків, Анни Гургули, Марії Загревської, Андрія  Демакіна, Марії Данилків, Василя Пасічника, Андрія Лопушанського, Вадима Потоцького, Андріани Дорошенко,Максима Собко, Вікторії Івасівки, Вікторії Тріщук, Дарини Боднарчук. А також учнів 4-Б класу: Вероніки Бачинської, Дмитра Тустаніського, Артура Танчука та 4-А класу: Анастасії Шевчук, Ольги Коробко, Олени Губицької, Назара Гіщака, Марти Краснопольської, 

Юні наші дописувачі,нам надзвичайно цікаво було читати ваші розповіді про чотирилапих друзів: про черепашку, яка живе в акваріумі і полюбляє їсти хробачків, про веселої вдачі кицю Мікусю, про хом’ячка Кузю, який уміє сердитися, та про багатьох інших домашніх улюбленців. Ми вдячні вам за небайдужість, талант та готовність спробувати свої сили у творчому конкурсі.

Ми вирішили надрукувати усі твори учасників нашого конкурсу. Нагадаємо, що у липні на шпальтах газети уже була опублікована розповідь Вероніки Біліченко, учениці  трускавецької СЗШ №1. А через два тижні ми оголосимо остаточні результати творчого змагання та вручимо квитки у «Лімпопо» переможцям.

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

009+.jpg

012+.jpg

014+.jpg

018.jpg

019.jpg

021.jpg

023.jpg

025.jpg

027.jpg

Гургула Анна 8р.jpg

Данилків Анна 2-А клас 7 років.jpg

Данилків Марія 7 років.jpg

Демакін Андрій 7р.jpg

Загревська Марія 8років.jpg

Колосовська Діана 2-а клас 7 років.jpg

Лопушанський Андрій 2-А клас 7 років.jpg

Пасічник Василь 2-А клас 7 років.jpg

Социальные комментарии Cackle