25.03.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Міська рада повинна відмовити в наданні в оренду ділянки на вул. Бандери і почати керуватись інтересами громади, - Ярослав Жукровський

Міська рада повинна відмовити в наданні в оренду ділянки на вул. Бандери і почати керуватись інтересами громади, - Ярослав Жукровський

Спроба рейдерського захоплення земельної ділянки у Трускавці набула неабиякого розголосу. У коментарі «Джерелам Трускавця» екс-начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський зазначив:

-Справа про створення фейкових юридичних осіб і завідомо незаконна реєстрація неіснуючої будівлі вражає своєю безстрашністю та нахабністю.

Міська влада, знаючи про порушені кримінальні справи, про судовий процес щодо встановлення юридичного факту відсутності будівлі, обурення громадськості, усвідомлюючи очевидну протиправність відчуження земельної ділянки, все ж виявляє пряму зацікавленість у безпідставній передачі в оренду відповідної ділянки.

Звертаю увагу, міського голову і депутатів на ряд порушень чинного законодавства при внесенні даного питання на розгляд пленарного засідання. Саме основне – невідповідність проекту рішення про затвердження проекту землеустрою первинному рішенню про надання дозволу на його виготовлення в частині адреси земельної ділянки. 

Безумовно, підготовлена документація із землеустрою, на підставі фальшивих технічних паспортів і документів, у якій вказано неіснуючий об’єкт, вже містить прямі ознаки кримінального правопорушення. 

Міська рада повинна відмовити у переданні в оренду цієї земельної ділянки, виставити вільну земельну ділянку на відкритий аукціон, або взагалі не розглядати відповідне питання, і нарешті почати керуватись інтересами громади міста.

Социальные комментарии Cackle