21.12.2016 Стебник Розмір шрифту: [+] [-]

В Стебнику під час пиятики чоловік до смерті побив свого гостя

В Стебнику чоловік до смерті побив свого сусіда. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

побив

У Дрогобицький відділ поліції 19 грудня надійшло повідомлення від 23-річного мешканця міста Стебник про те, що у сусідньому будинку раптово помер його 58-річний батько, котрий заходив в гості до знайомого.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Оглядаючи тіло, правоохоронці виявили багаточисельні ушкодження, зокрема, в області голови. Під час судово-медичної експертизи було встановлено, що загиблого було жорстоко побито – лікарі виявили у нього багаточисельні травми на обличчі, перелом шести ребер та черепно-мозкову травму.

Поліцейські встановили, що травми чоловіку наніс його 59-річний сусід, господар будинку. У той день близько 19.00 до нього зайшов сусід, під час розпивання спиртного чоловіки посварилися і під час сварки господар будинку жорстоко побив гостя.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Назад Джерело: Львівський портал
Социальные комментарии Cackle