21.05.2018 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці горів МАФ, у Бориславі – столярний цех

У Трускавці горів МАФ, у Бориславі – столярний цех

У Трускавці невідомі підпали занедбаний МАФ. Про це 21 травня на оперативній нараді у міській раді оздоровниці повідомив виконувач обов’язків керівника підрозділу ДСНС у курортному місті Володимир Гординський. Подія мала місце у четвер, 17 травня, близько 19.00год. «Кіоск знаходиться на вулиці Довженка, неподалік дитячої дошкільної установи «Теремок». За словами мешканців цього мікрорайону, останніми роками із кіоску не здійснювали жодної торгової діяльності, тож він був сильно занедбаним».

Наймовірніше, що у кіоску підпали сміття, яке і спричинило сильне задимлення та швидкий спалах вогню,- припускають вогнеборці. За їхніми словами, зсередини МАФ був просто вщент переповнений побутовими відходами та іншим непотребом. Також за свідченнями очевидців часто до МАФу навідувалися безхатьки. На щастя, вогнеборцям вдалося оперативно приборкати полум’я тож перекидання вогню на інші об’єкти вдалося уникнути. Мешканці мікрорайону Довженка стверджують, що неодноразово зверталися до влади із проханням прибрати цей кіоск із їхньої вулиці, оскільки він становить неабияку загрозу. Та от до думки городян ніхто не прислухався.

Не спокійніше було і на вихідних. За словами місцевих рятівників, їм доводилося виїжджати на допомогу своїм бориславським колегам. Уся річ у тому, що в суботу, 19 червня, у місті Бориславі спалахнула пожежа у столярному цеху на Тустановичах. Що чи хто спровокував займання – наразі встановлюють компетентні структури. За словами пана Гординського, пожежа була доволі сильною, ліквідовували її понад 3 години. Допомагали приборкувати вогонь, окрім місцевих, рятувальники з Дрогобича та Трускавця.

Ірина Романова

Социальные комментарии Cackle