22.08.2017 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

У курортному Моршині з’явилась власна «Пейзажна алея»

У курортному Моршині з’явилась власна «Пейзажна алея»

З нагоди 535-річного ювілею у місці народження природних мінеральних вод Моршині з’явився унікальний скульптурний ансамбль від автора Пейзажної алеї.

Авторові скульптурного ансамблю – Костянтину Скритуцькому  для нового шедевру знадобилося понад 163 тисячі кольорових краплинок-мозаїк  і 180 днів. На створення скульптур ініціаторів проекту надихнули основні символи регіону, які було втілено у ансамблі: природна вода, карпатські ліси та їх мешканці, – повідомляють організатори.

Скульптури встановлено в головному парку Моршина напередодні Дня Незалежності, щоб всі жителі та гості міста змогли відвідати нову туристичну зону.

Foto_Morshyn_2.jpg

Foto_Morshyn_3.jpg

Новий скульптурний ансамбль стане частиною популярного туристичного маршруту Південним Прикарпаттям, який включає Природний парк «Сколівські Бескиди», місто Дрогобич, скелі Довбуша, Фортецю «Тустань», озеро Синевир та інші пам’ятки.

Відтепер у місті-курорті можна не лише оздоровитися, а й чудово провести час. Завдяки своїй природі, цілющим джерелам, а тепер і культурним цікавинкам Моршин перетворюється на яскраву точку туристиних маршрутів Західною Україною і вже у День Незалежності кожен з мешканців та гостей міста зможе відвідати нову атракцію.

Проект втілено IDS Borjomi Ukraine за підтримки Моршинської міської влади, департаменту туризму і курортів Мінекономрозвитку в рамках Міжнародного року сталого туризму заради розвитку. 


Назад Джерело: ZIK
Социальные комментарии Cackle