06.04.2018 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобицькому районі визначились з ремонтом доріг, що фінансуватиметься з обласного бюджету

У Дрогобицькому районі визначились з ремонтом доріг, що фінансуватиметься з обласного бюджету

Учора, 5 квітня, депутат Львівської обласної ради М.Задорожний спільно з головним інженером облавтодору Ф.Наумцем, спеціалістом з дорожнього господарства ОДА А.Яреминим, головою Дрогобицької РДА В.Шутком, інженером служби автомобільних доріг, начальником філії Дрогобицького райавтодору здійснили об’ їзд доріг Дрогобицького району, на ремонт яких з обласного бюджету виділили кошти.

Під час об’їзду відбулися зустрічі з громадами сіл Довге, Верхні Гаї, Гаї Нижні, Болехівці, Доброгостів, Снятинка, Вороблевичі, Раневичі, під час яких з сільськими головами було визначено, на яких ділянках доріг буде проводитись ремонт в межах виділених коштів.

«Рішення щодо фінансування з обласного бюджету ремонту доріг в населених пунктах району приймалися з погодженням органів місцевого самоврядування, адже кожна сільська рада погодилася на співфінансування, – сказав в коментарі IA ZIK Михайло Задорожний. – Через декілька днів буде сформовано графік проведення ремонтів, який оприлюднимо в засобах масової інформації, щоб разом з громадами контролювати його дотримання». 

Назад Джерело: zik
Социальные комментарии Cackle