17.12.2017 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Стебницьке родовище на Львівщині, чи визнають ситуацію надзвичайною?

Стебницьке родовище на Львівщині, чи визнають ситуацію надзвичайною?

На засіданні робочої групи щодо ситуації на ПАТ “Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “Полімінерал” обговорили можливість віднесення події, яка склалася на території підприємства, до категорії надзвичайної ситуації. Про це повідомляє прес-служба Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Під час засідання робочої групи щодо напрацювання заходів із забезпечення екологічної рівноваги на території Стебницького калійного родовища 13 грудня будо доручено КП “Дрогобичводоканал” укласти угоду з спеціалізованою організацією на розробку гірничо-геологічного обґрунтування з метою підготовки альтернативних ділянок для виносу магістрального водогону Гірне – Дрогобич та розробити ПКД на будівництво напірного каналізаційного колектора від районної каналізаційної станції м. Стебник до районних каналізаційних очисних споруд.

Також, учасники робочої групи вирішили провести нараду щодо можливості віднесення події, яка склалася на території ПАТ “Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “Полімінерал”, до категорії надзвичайної ситуації та напрацювання концепції для розробки нового проекту консервації рудника № 2 і рекультивації порушених земель ПАТ “Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “Полімінерал”.

Назад Джерело: status quo
Социальные комментарии Cackle