15.02.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Правоохоронці припинили діяльність п’яти гральних закладів на Львівщині. Учасників банди судитимуть

Правоохоронці припинили діяльність п’яти гральних закладів на Львівщині. Учасників банди судитимуть

Прокуратурою Львівської області цьогоріч, 12 лютого, скеровано до Сихівського районного суду м.Львова обвинувальний акт стосовно десяти членів злочинної організації, які підозрюються у незаконному зайнятті гральним бізнесом, тобто у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.255 ККУ (створення злочинної організації) та ч.4 ст.28 – ч.1 ст.203-2 ККУ (зайняття гральним бізнесом).

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Чотири гральні зали у Львові та один у Самборі відкрили двоє чоловіків з Донецької області. Одному із них 40, а іншому – 37 років. Саме вони координували діяльність злочинної організації, розподіляли ролі та функції.

До незаконного бізнесу зловмисники залучили виконавців зі Львова та пособника зі столиці. Вказані особи безпосередньо надавали доступ до онлайн-казино, обслуговували клієнтів.

Викривали правопорушників двічі – у вересні та грудні 2017 року.

Після двох спроб протиправна діяльність «бізнесменів» була остаточно припинена правоохоронцями.

Під час обшуків, проведених працівниками УЗЕ у Львівській області, вилучено комп’ютерну техніку, гроші та чорнову бухгалтерію.

Зазначимо, що на час досудового розслідування до організаторів застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 530 тис грн застави кожному, до пособника – тримання під вартою із заставою 300 тис грн, а до інших учасників – домашній арешт.

Тепер за вчинене фігурантам загрожує позбавлення волі на строк до 12 років та штраф у розмірі від 170 000 грн до 680 000 грн.

Социальные комментарии Cackle