17.01.2018 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

На Дрогобиччині та Самбірщині чотири людини замерли на смерть

На Дрогобиччині та Самбірщині чотири людини замерли на смерть

У Дрогобицькому районі від переохолодження померли три людини, ще один чоловік знайдений мертвим на вулиці у Самбірському районі. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

16 січня о 09:50 надійшло повідомлення, що 15.01.18 року в с. Опака, Дрогобицького району на вулиці без ознак життя виявлено тіло місцевого жителя, 1992 року народження, попередня причина смерті – переохолодження.

О 13:00 надійшло повідомлення про те, що о 09:25 год., в с. Рихтичі, Дрогобицького району, на вулиці, виявлено тіло місцевого жителя, 1957 року народження, без ознак насильницької смерті. Ймовірна причина смерті – переохолодження.

О 13:45 надійшло повідомлення, що в м. Дрогобич на вул. В.Великого, виявлено тіло невстановленої особи жіночої статі, без ознак насильницької смерті. Ймовірна причина смерті – переохолодження.

О 21:40 надійшло повідомлення, що в с. Угерсько, Самбірського району, на вулиці в районі парку виявлено тіло місцевого жителя, 1974 року народження, без ознак насильницької смерті. Ймовірна причина смерті – переохолодження.

Назад Джерело: lviv.sq.com.ua
Социальные комментарии Cackle