15.08.2018 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Львівщина – серед лідерів в Україні за економією в системі «Prozorro»

Львівщина – серед лідерів в Україні за економією в системі «Prozorro»

За даними 7 місяців 2018 року Львівщина зекономила 865 млн грн завдяки впровадженню системи електронних закупівель «Prozorro». Про це сьогодні, 15 серпня, під час наради голови Львівської ОДА Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення розповів директор департаменту економічної політики Роман Филипів.

Зокрема в межах тендерних закупівель область зекономила – 764 млн грн, допорогових – 101 млн грн. Відтак Львівщина  увійшла у трійку лідерів серед регіонів України. Високі показники також демонструють Київська та Дніпропетровська області.

По кількості учасників на 1 закупівлю лідирують Кам’янка-Бузька, Жовківська та Золочівська РДА, серед міст обласного значення – Червоноград, Трускавець, Дрогобич.

Як зазначив Роман Филипів економії вдалось досягти в тому числі завдяки низці управлінських рішень, серед яких – проведення допорогових закупівель в системі «Prozorro» на товари та послуги понад 10 тис грн, роботи від 100 тис грн та впровадження системи моніторингу допорогових закупівель.

Загалом завдяки системі електронних закупівель «Prozorro» починаюи з 2016 року на Львівщині зекономили понад 3 млрд гривень.

Назад Джерело: Кулемет
Социальные комментарии Cackle