07.02.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Військова служба за контрактом у Збройних Силах України

Військова служба за контрактом у Збройних Силах України

Для військовозобов'язаних або тих, хто бажає проходити військову службу за контрактом передбачені наступні види контрактів, а саме:

Довготривалі - укладають від трьох до п'яти років, а є короткотривалістроком на шість місяців.

Для військовослужбовців строкової військової служби та військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, які під час дії особливого періоду вислужили не менше 11 місяців, осіб, звільнених з військової служби під час дії особливого періоду, які приймаються на військову службу за контрактом у період з моменту оголошення мобілізації до часу введення воєнного стану(настання воєнного часу) або оголошення рішення про демобілізацію, строк військової служби в календарному обчисленні встановлюється шість місяців.

 

Щомісячне грошове забезпечення військовослужбовців становить від 10183 грн. та більше(у підрозділах десантно-штурмових військ Збройних Сил України від 12281 грн.).

 

Крім того, у разі продовження військово служби за контрактом перевагами є:

·        гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі;

·    значно вищий ніж у цивільному секторі розмір пенсійного забезпечення та можливість його отримання за вислугою років(а не при досягненні пенсійного віку);

·        регламентований робочий тиждень з двома вихідними днями(крім занять з бойової готовності та чергувань);

·        можливість отримання вищої освіти за рахунок держави без відриву від служби;

·        участь у міжнародних операціях з підтримки миру і безпеки;

·    на строк до закінчення особливого періоду або дня фактичної демобілізації зберігається місце роботи, посада і компенсується середньомісячний заробіток на підприємстві незалежно від форм власності, а також не припиняється державна реєстрація підприємницької діяльності фізичних осіб – підприємців та не здійснюється нарахування податків;

·        підвищено розмір надбавки за виконання бойових завдань військовослужбовцям, які знаходяться на лінії зіткнення.


Запрошуємо всіх бажаючих стати військовим та укласти контракт на військову службу у підрозділах Збройних Сил України просимо звертатись за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Шевченка, 25 кім. №4, тел. (03244)2-16-43, 0996345034.

Социальные комментарии Cackle