07.08.2018 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Чужого горя не буває - хворій дрогобичанці Катрусі Федів зібрали на діагностику понад 23 тис грн. Дитина готується летіти за океан!

Чужого горя не буває - хворій дрогобичанці Катрусі Федів зібрали на діагностику понад 23 тис грн. Дитина готується летіти за океан!

Благочинний захід наблизив на ще один крок мрію хворої дрогобичанки - Катрусі Федів на діагностику днями зібрали понад 23 тис.грн. Історія маленької дівчинки з Дрогобича, яка у свої неповні 5 років ще жодного разу не бачила облич рідних та сонця - неодноразово звучала у регіональних та всеукраїнських ЗМІ. У дитини з народження важка недуга: гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС, часткова атрофія зорових нервів, дівчинка почала пізно ходити. Невтішний діагноз дитини швидше за все наслідок крововиливу в мозок, який стався під час її народження. Та шанс на повноцінне життя у дитини є – спеціалісти із Бостона чекають дівчинку, щоб провести якісне обстеження, відтак скоординувати план майбутнього лікування. Діагностика та лікування за океаном коштує 25 000$, із яких понад 21 000$ уже вдалося зібрати. Відтак 4 серпня у Дрогобичі усі небайдужі мали змогу не тільки поспілкуватися з Катрусею особисто, а й допомогти дівчинці якнайшвидше відлетіти у Бостон. За ініціативи трускавчанки, відомої у нашому регіоні благодійниці Наталії Гайдер було організовано черговий благочинний захід – «Відкриймо Катрусі сонце!». Захід проходив в рамках байкфесту (організатори Bikefest - MFC Bulldogs). Благочинна акція була насиченою на розваги: усі небайдужі мали можливість придбати цікаві сувеніри та пряники, відтак на діток, які в цей день завітали на Залісся чекала яскрава фотозона, біля якої кожен з малюків прагнув зробити собі світлину. Відтак були веселі ігри та розваги від аніматорів, Мінні Маус, розпис рук хною та смачний майстер-клас із розпису пряників від Наталії Михайляк. Опісля розваг усі присутні мали можливість оглянуть байки, яких на Залісся в рамках байкфесту з’їхалося не менше 200 та помилуватися фаєр-шоу. Як повідомила організатор благодійної акції Наталія Гайдер того дня їм далося зібрати понад 20 тис.грн, 65 $ та 5 євро. Кошти уже передали сім’ї Катрусі Федів. Організатори заходу щиро вдячні усім, хто на ще один важливий крок наблизив мрії юної дрогобичанки бачити та радіти життю! 

Гроші на лікування та діагностику Катрусі Федів можна перераховувати на благодійний рахунок:

Картка Приватбанку:
5168 7422 0429 5319
Федів Оксана 

 

Наталя Зелена

01.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

09.jpg

10.jpg

Социальные комментарии Cackle