06.12.2016 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі зловмисник крав з магазинів дорогий алкоголь

У Дрогобичі зловмисник крав з магазинів дорогий алкоголь


Чоловік виніс дві пляшки чотири віскі, пляшку коньяку «Хенесі» та пляшку «Бехеровки». Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику, причетному до крадіжок у двох магазинах – до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Львівській області.

У Дрогобицький відділ поліції 5 грудня з заявою про крадіжку звернувся працівник одного з місцевих магазинів. Чоловік повідомив, що з торговельної зали було викрадено дві пляшки віскі, пачку кави, цукерки та шоколад на загальну суму 1300 гривень. На місці події працювали дільничний офіцер поліції, працівники Управління поліції охорони у Львівській області та слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний 23-річний мешканець Дрогобича.

Також встановлено, що зловмисник причетний також до скоєння крадіжки у іншому магазині. Звідти він виніс дві пляшки чотири віскі, пляшку коньяку «Хенесі» та пляшку «Бехеровки» загальною вартістю більше двох з половиною тисяч гривень.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Социальные комментарии Cackle