01.02.2018 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі злісного аліментника упекли за грати

У Дрогобичі злісного аліментника упекли за грати

Колегія cуддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області засудила батька трьох дітей, який не сплачував на них аліменти понад трьох років, до одного року обмеження волі. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Згідно з вироком від 03.08.2015 року чоловік був зобов'язаний сплачувати аліменти на користь двох синів та доньки по 1500 грн. Проте він умисно ухилявся від сплати аліментів, що призвело до виникнення заборгованості на суму 31 693 гривень 52 копійки.

14 вересня 2017 року дрогобиччанина засудили до одного року обмеження волі, проте він був звільнений від відбування покарання на підставі Закону "Про амністію у 2016 році". Дрогобицький суд застосував до чоловіка п."в" ст. 1 Закону України "Про амністію у 2016 році", оскільки він не був позбавлений батьківських прав та мав на утриманні трьох неповнолітніх дітей.

Не погоджуючись з зазначеним вироком, заступник прокурора Львівської області Пуківський Б.В. подав апеляційну скаргу, в якій просив скасувати даний вирок та ухвалити новий, за яким обрати покарання у виді одного року обмеження волі.

25 січня Апеляційний суд Львівської області розглянув апеляційну скаргу заступника прокурора Львівської області Пуківського Б.В. на вирок Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 14 вересня 2017 року та задовольнив його. Dирок Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 14 вересня 2017 року у зв'язку з неправильним застосуванням закону України про кримінальну відповідальність був скасований та ухвалений новий, згідно якого аліментника засуджено до одного року обмеження волі.

Назад Джерело: lviv.sq.com.ua
Социальные комментарии Cackle