21.09.2018 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі затримали чоловіка, який ножем поранив приятеля

У Дрогобичі затримали чоловіка, який ножем поранив приятеля

За тяжкі тілесні ушкодження житель Дрогобиччини може потрапити за ґрати на 8 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури, слідчі поліції повідомили про підозру 44-річному мешканцю Дрогобиччини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Конфлікт на ґрунті ревнощів трапився цьогоріч, 14 вересня у м. Дрогобич. Під час розпивання спиртних напоїв із 50-річним знайомим, зловмисник раптово умисно наніс йому удар ножем у ділянку живота. Потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення органів черевної порожнини із пошкодженням внутрішніх органів, внутрішньочеревної кровотечі, геморагічного шоку.

Відтак, підозрюваному Дрогобицький міськрайонний суд, 15.09.2018, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Назад Джерело: status quo
Социальные комментарии Cackle